Over Mariska

Ik zie steeds meer ondernemende professionals die ernaar verlangen te doen waar hun passie ligt. Ze willen ontspannen en met plezier te werken. In de praktijk valt dit lang niet altijd mee. Het gaat om weten wie je bent en wat je te bieden hebt. Mijn coaching is daarvoor een krachtige methode!

Mariska Knauf

Na de HBO-lerarenopleiding, heb ik de postacademische opleiding voor coaching aan de Hogeschool van Amsterdam succesvol afgerond. Ik volgde diverse traingen om me te blijven verdiepen in mijn vak, waaronder essentiecoaching® met Lenne Gieles, Transformational Presence Coaching met Alan Seale, Kernkwaliteiten Daniel Ofman, N.L.P. van Robert Dilts en nog veel meer.

Expertise

Als intercedent, trainer, loopbaanadviseur en projectleider bij Start People en Human Development Consultant bij Stork HiTecs en als coach in mijn eigen onderneming heb ik ruime werkervaring met mensen binnen- en buiten het bedrijfsleven.

Wat anderen zeggen over de sterke punten van Mariska

In de afgelopen 10 jaar heb ik managers, teamleiders, adviseurs en beleidsmedewerkers in midden – en hoger kader functies gecoacht. Wat ik veelal terug krijg over mijn aanpak en sterke punten lees je hieronder.

  • Helder
  • Oprecht betrokken, Integer
  • Enthousiast
  • Intu├»tief
  • Vasthoudend, met gevoel voor humor

Lees meer klantervaringen

Maak krachtige keuzes

Alles draait om de keuzes die je maakt. Keuzes waar je blij van wordt. Keuzes die bij je passen. Het lef je eigen wijsheid te volgen en de juiste acties te nemen.

Wordt ook weer onweerstaanbaar aantrekkelijk

Met als extra bonus dat je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor klanten, relaties en opdrachtgevers. Want mensen werken graag met professionals die in hun kracht staan en plezier hebben in wat ze het allerliefste doen.

Zet vandaag de eerste stap.

Neem gerust contact op