Over Mariska

Waar verlang jij diep in je hart naar?

Misschien herken je dit? Je werkt hard. Heel hard. In je werk, aan jezelf, je relatie en de opvoeding van je kinderen. Toch heb je voortdurend het gevoel dat je tekort schiet. Het ontbreek je aan een heldere focus. En voordat je weet ga je mee in de plannen van anderen en verdwijnen je eigen visie en wensen naar de achtergrond. Hierdoor ontneem je jezelf en anderen het plezier in het delen waar je écht voor gaat.

Zo kom je niet verder

Als je niet meer doet, waar je echt plezier in hebt dan kost dat veel energie. Je wordt moe. Hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Wordt futloos. Blijft malen in je hoofd. Zo kom je niet verder. Het is als tegen de stroom van de rivier inzwemmen. Hoe lang hou het je vol? Voor jezelf, je familie, je vrienden om jezelf elke dag naar je werk te slepen.

Weten wat je drive is

De energie die je iedere dag kwijtraakt, wil je veel liever gebruiken om weer “iets” te gaan doen waar jij je passie en enthousiasme volledig in kwijt kunt.  Het gaat erom je bezieling van binnen te vinden, weten wat je drive is en waar het je nu écht om te doen is.

Koers houden

Succes in je leven heeft alles te maken met trouw blijven aan wat jij diep van binnen voelt. Hoe lastig soms ook ; jij blijft succesvol je eigen koers te varen;  authentiek en krachtig. Daarmee onderscheidt jij je van andere professionals.

Maak krachtige keuzes

Alles draait om de keuzes die je maakt. Keuzes waar je blij van wordt. Keuzes die bij je passen. Het lef je eigen wijsheid te volgen en de juiste acties te nemen.

Dan ervaar je 
  • meer overzicht, rust en focus
  • uitdagingen brengen je minder van slag
  • kun je groter denken
  • lachen om je eigen onhandigheden
  • meer geluk in je leven en werk
Onweerstaanbaar aantrekkelijk

Met als extra bonus dat je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor klanten, relaties en opdrachtgevers. Want mensen werken graag met professionals die in hun kracht staan en plezier hebben in wat ze het allerliefste doen.

Wat anderen zeggen over de sterke punten van Mariska
  • Helder
  • Oprecht betrokken, Integer
  • Enthousiast
  • Intuïtief
  • Vasthoudend, met gevoel voor humor
Mariska Knauf

Na de HBO-lerarenopleiding, heb ik de postacademische opleiding voor coaching aan de Hogeschool van Amsterdam succesvol afgerond. Ik volgde diverse traingen om me te blijven verdiepen in mijn vak, waaronder essentiecoaching® met Lenne Gieles, Transformational Presence met Alan Seale, Kernkwaliteiten Daniel Ofman, N.L.P. Robert Dilts en nog veel meer.

Expertise

Als intercedent, trainer, loopbaanadviseur en projectleider bij Start People en Human Development Consultant bij Stork HiTecs en als coach in mijn eigen onderneming heb ik ruime werkervaring met mensen binnen- en buiten het bedrijfsleven.

“Ik zie steeds meer ondernemende professionals die ernaar verlangen te doen waar hun passie ligt. Ze willen ontspannen en met plezier te werken. In de praktijk valt dit lang niet altijd mee. Het gaat om weten wie je bent en wat je te bieden hebt. Mijn coaching is daarvoor een krachtige methode!”

Ik  zou het leuk vinden je te helpen.

Neem gerust contact op