Op koers

Snel op koers in slechts 1 uur! Durf  een stap vooruit en krachtige keuzes te maken
  • Is het tijd voor een nieuwe koers in je leven en werk?
  • Heb je het gevoel dat er meer in je zit?
  • Wil je meer voldoening in je werk?

Fijn, want dat zit je hier goed.

Op koers

Grote kans, dat het al een tijdje schuurt.  Hoe lang wil je hiermee doorgaan? Soms is het tijd om opnieuw de balans op te maken. Om meer  te gaan leven in plaats van te overleven. Te koersen op je talent  eigen kracht en meer (werk)plezier.  Om op te bloeien en meer vrijheid te ervaren. Zodat je het gevoel hebt dat je écht leeft en de kern raakt van wie je bent en wat je bieden hebt.

De regie in eigen hand

Waar jij misschien al weken mee worstelt, krijgen wij  helder in één gesprek van slechts een uur. In mijn werk als loopbaancoach heb ik inmiddels  meer dan honderd mensen laten ervaren wat hun unieke talent  is, waar hun hart ligt en welke keuzes daarbij passen. Elke keer wanneer  je dit opnieuw ontdekt en de regie meer in eigen hand neemt komt rust, plezier  en enthousiasme terug. Met als bonus een magnetische aantrekkingskracht op anderen, omdat je authentiek en krachtig overkomt.

Jouw investering

Op dit moment bied ik de Op Koers Sessie aan voor € 125,- ( exclusief btw)
Duur 60 minuten

Makkelijk bereikbaar

De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Ouderkerk aan de Amstel.

Gratis Parkeren
Makkelijk bereikbaar

Veel van mijn klanten geven terug dat alleen al het eerste gesprek ze verder op weg heeft geholpen.

Kan ik je ook daarna helpen?

Na de eenmalige sessie kun je kiezen voor een  follow-up, net wat jij prettig vindt. Die extra ondersteuning is optioneel. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je iets probeer op te dringen. Daar hou ik niet van.  Ik werk open, direct en met wat zich spontaan aandient in ons contact. Als jij daar ook zo ingaat, dan kan je samen met mij mooie stappen zetten.

Benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn geweest? Lees dan hier hun persoonlijke mening.

Boek vandaag nog je eigen Op Koers Sessie

Mail me vrijblijvend. Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen.  Of misschien wil je direct je op koers-sessie boeken.
In beide gevallen kun je onderstaand formulier gebruiken.

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer

Vragen of opmerkingen?

Ik mail je uiterlijk  binnen twee dagen om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt automatisch een kopie van je bericht.