Pak de Regie

Pak de Regie – vanuit je kern je leven op koers –

Eerstvolgende workshop start Incompany  in februari 2018 

Heb je belangstelling om mee te doen? Je kunt je opgeven voor een vrijblijvend telefonisch gesprek met ons, waarin we met je doornemen hoe de workshop je werk/leven kan verrijken.

Weer op zoek naar meer regie in je leven?

Ben jij een hardwerkende, gevoelige en ondernemende professional en op zoek naar meer regie in je leven? Zorg jij steeds voor anderen en kom jij zelf vaak op de laatste plaats? Heb je het gevoel dat je meer in huis hebt, dat er net niet uit wil komen? Denk je ook wel eens kon ik dit maar veranderen, als ik maar wist hoe?

Niet meer aan jezelf voorbij gaan

De meesten van ons werken hard. Hard aan je loopbaan, jezelf, je relatie en de zorg voor anderen. Voordat je het weet raas je in sneltreinvaart aan jezelf voorbij: je vraagt je niet meer af of je nog op de juiste manier bezig bent, voelt je moe, mist inspiratie om iets nieuws op te pakken en verspilt kostbare tijd. Onderhuids begint het steeds meer te schuren. Troost je, je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% professionals werkzaam in het bedrijfsleven zichzelf uithollen. Toch hoeft dit niet zo te zijn; ook jij kunt leren hoe je lang ontspannen, bevlogen en met passie kunt werken. Op een manier dat je er zelfs van kunt genieten.

Stel je eens voor …

Stel je eens voor hoe jouw leven eruit zou zien als je weet wat jouw missie is, als je weet waar jouw leven over gaat? Wat jouw belangrijke kernwaarde is en hoe je dit gebruikt om je eigen koers te varen, zelfs in woelige tijden!

Want, als je weet wat je raakt en waar je energie van krijgt, sta je in je kracht en voel je je vol zelfvertrouwen. Dan heb je een heldere focus waar je jouw kostbare tijd aan wilt besteden en vind je makkelijker oplossingen voor vragen. Uitdagingen op je werk worden zelfs leuk!

Ontspannen en genieten binnen handbereik

Wij brengen je in contact met je diepste kernwaarde;  we gaan op zoek naar wat jou raakt en waar jij energie van krijgt. Dit geeft jou een anker van waaruit je dichtbij jezelf en in je kracht kunt blijven, zelfs in woelige tijden en omstandigheden. Het is de bron van ontspanning en inspiratie.  Van lekker in je vel zitten en genieten. Van beter en sneller resultaten behalen, zonder ‘aan jezelf te werken’.

We gaan aan de slag met de vraag: wat wil je in je leven hebben bereikt? Het leven gaat zo snel dat je daar weinig stil bij kunt staan. Het biedt je een haarscherpe focus op hoe jij je eigen koers vaart; waar je grenzen en je prioriteiten liggen.

Jouw eigen kernwaarde is je kompas om prettig en succesvol te functioneren. Ongeacht je omstandigheden.

Wat levert de training jou op?
  • Sneller beslissingen nemen en prioriteiten stellen
  • Veel meer zelfvertrouwen
  • Vrijer voelen in leven
  • Weten wat je je unieke kernwaarde is
  • Hoe jij jouw eigen koers vaart
  • Met volle aandacht doen wat voor jou belangrijk is
  • Magnetische aantrekkingskracht; omdat je authentiek en krachtig overkomt
Wie zijn wij?

Als super harde werkers weten wij, Mariska en Bonny, hoe werkdruk en de continue zorg en aandacht voor anderen soms een valkuil kan zijn. Wij weten inmiddels ook hoe het echt makkelijker kan. Wat ons betreft zijn de inzichten die we met je delen de “missing link” hoe je ontspannen en geïnspireerd je doelen kunt bereiken.

Doe je met mee?

Exclusief programma voor maximaal 6 deelnemers. Hierdoor is er volop persoonlijke aandacht voor jou.

 Waar, wanneer & hoeveel?

Start in Februari 2018 van 10.00 tot 16.00  in Ouderkerk aan de Amstel.
Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Gratis Parkeren.

Wij willen dat ontspannen en met plezier werken voor iedereen mogelijk is en daarom bieden we jou deze training aan voor een speciaal tarief. Je doet al mee voor slechts
€ 97,- exclusief btw (inclusief 117,37  btw). Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen.

Lunch is optioneel á € 15 euro in een van de gezelligste Grand Cafés in Ouderkerk aan de Amstel.

Aanmelding en betaling vindt plaats via een mail naar contact@mariskaknauf.nl.
Hierna ontvang je meteen een factuur per e-mail én alle informatie voor de training zelf.

Ja, ik meld me aan

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.
Bel naar 06- 42 130 776  (Mariska), 06 – 20678513 (Bonny) of mail naar contact[at]mariskaknauf.nl.

Bonny Banis- Veltens en Mariska Knauf