Klanten

Naast coaching voor particulieren, werk ik voor een aantal opdrachtgevers.  Regelmatig word ik  gevraagd om medewerkers te begeleiden om prettig en succesvol te functioneren. Hieronder een kleine greep uit m’n opdrachtgevers en wat ik voor ze doe.

VandenBusken branding & dialogue marketing
Advies en ontwikkelen van vaardigheden om een inspirerende leider te zijn die anderen graag willen volgen. Werken vanuit je talent, ontdekken waar je passie ligt,  loopbaancoaching, communiceren vanuit kracht. Werken op een manier waarbij creativiteit, plezier en voldoening samenkomen.

Veiligheidsregio Brandweer Kennemerland
Diepte-interviews met districtscommandanten, postcommandanten, afdelingshoofden en teamleiders; wat is je missie als leider, wat maakt jou uniek, wat wil je bereiken? Resultaat: geen kant- en klare ingekochte leiderschapstraining. Maar precies ontwikkelen wat écht nodig is.

Hogeschool van Utrecht
Loopbaanadvies en persoonlijke coaching “hoe organiseer je je werk  , zodat je succesvol en oprecht gelukkig bent.

Gemeente Haarlemmermeer
1-op-1 coachtrajecten om krachtig en effectief om te gaan met steeds terugkerende frustraties op het werk, zodat werken weer leuk wordt.

Gemeente Haarlem
Advies en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, stoppen met malen in je hoofd, overzicht, rust en controle op je werk.

Ook Interesse? Stuur me een mailtje. Een gesprek kan nooit kwaad.