Werk met mij

Koers met passie l talent ontwikkelen l succesvol verder groeien

Ik help projectmanagers, teamleiders, consultants en beleidsmedewerkers in midden- en hoger kader functies die worstelen in hun werk om prettiger en succesvoller te functioneren. Hieronder een kleine greep uit m’n opdrachtgevers en wat ik voor ze doe.

VandenBusken branding & dialogue marketing
advies en ontwikkelen van vaardigheden om een inspirerende leider te zijn die anderen graag willen volgen. Werken vanuit je talent, ontdekken waar je passie ligt,  volgen eigen loopbaankoers , leren delegeren, communiceren vanuit je hart. Werken op een manier waarbij creativiteit, plezier en voldoening samenkomen.

Veiligheidsregio Brandweer Kennemerland
diepte-interviews met districtscommandanten, postcommandanten, afdelingshoofden en teamleiders; waarom ben je een leider, wat maakt jou uniek, wat wil je bereiken? Resultaat: geen kant- en klare ingekochte leiderschapstraining. Maar precies ontdekken wat écht nodig is om goed leiderschap te ontwikkelen.

Hogeschool van Utrecht
Loopbaanadvies, persoonlijke coaching bij burn-out en hoe je tijdens en na het reïntegreren in je regie en kracht blijft.

Gemeente Haarlemmermeer
1-op-1 coachtrajecten om krachtig en effectief om te gaan met steeds terugkerende frustraties op het werk, zodat werken weer leuk wordt.

Gemeente Haarlem  
advies en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, stoppen met malen in je hoofd, overzicht, rust en controle op je werk.

Wat klanten zeggen

“Mariska is glashelder in haar communicatie. Met haar sprankelende manier van interviewen en door vlijmscherpe vragen te stellen, weet zij de loopbaankandidaat te begeleiden bij het bepalen van de eigen koers. De schriftelijke weergave van deze gesprekken is weergaloos!”Frieda Gosewher, Teamcoach Veiligheidsregio Kennemerland

“Mariska heeft in het kader van het leiderschapsontwikkeltraject voor de Veiligheidsregio Kennemerland met 15 leidinggevenden van de brandweer (regionaal commandant, districtscommandant, postcommandanten, afdelingshoofden en teammanagers)  persoonlijke ontwikkel gesprekken gehouden. Haar oprechtheid en echtheid hebben gemaakt dat zij iedereen in het interview heeft weten te raken. Zij kan in korte tijd snel tot de kern komen en doorziet snel waar ieders sterke punten en verbeterpunten liggen. Geraldine Beckers – Districtssecretaris Veiligheidsregio Kennemerland

“Mariska is ervaringsdeskundig, betrokken, helder en vakkundig. Haar ontwikkeladvies is praktisch, integer en concreet. Een mooie spiegel voor de geïnterviewden en een zeer waardevol product voor onze organisatie! Ik kan Mariska aan iedereen aanraden. Als je aan de slag wilt met leiderschap is een ontwikkeladvies een onmisbare eerste stap op de weg van het versterken van je persoonlijke (leiderschap)kwaliteiten”. – Districtscommandant Veiligheidsregio Kennemerland.

Kan ik jou of je collega’s ook helpen met persoonlijke coaching? Of allebei? 

Je kan me inschakelen voor een traject van een aantal sessies, maar ook structureel, met een dag in de maand bij jou op kantoor. Bijvoorbeeld voor het voeren van persoonlijke ontwikkelgesprekken met jou of je team. Dat doen steeds meer mensen en het bevalt wederzijds erg goed.

Stuur me een mailtje. Een gesprek kan nooit kwaad.