Doorbreek de cirkel

Soms heb je het gevoel dat je werk echt anders kan. Maar weet je niet precies hoe. Of misschien denk je dat je het helemaal alleen moet doen. Maar als je te lang alleen blijft rondlopen word je moe, onzeker en in het ernstigste geval loop je het risico van burn-out.

Veel professionals worstelen met een hoge werkdruk. Ze zijn goed in hun vak en hebben hart voor de zaak. Maar leggen de lat hoog voor zichzelf, hebben last van belemmerende overtuigingen en lopen steeds tegen vaste patronen aan die prettig en succesvol werken in de weg staan.

Toch kan het echt anders. Stel je eens voor hoe je leven en werk eruit zouden zien als je met veel minder moeite prettig en succesvol kunt functioneren? Tijdens de 1-op-1 coaching gaan we samen aan de slag – alleen jij en ik – jij hebt mijn onverdeelde aandacht. Ik geef je specifieke tips hoe jij stevig in je kracht staat,  je eigen valkuilen handig kunt omzeilen,  welke loopbaankoers en keuzes bij je passen en ook écht de stappen neemt die jou meer succes en plezier geven.

Resultaten die je kunt bereiken in de 1-op-1 coaching
  • Je leert hoe je effectief om kunt gaan met steeds terugkerende frustraties
  •  Je weet wat jouw talent en sterke punten zijn en hoe je die slim kunt inzetten
  •  Je krijgt zelfvertrouwen en plezier in de vragen en uitdagingen die op je weg komen
  •  Je werk kost je minder tijd (omdat je sneller tot de kern van de zaak kunt komen en geen tijd verliest aan piekeren)
  • Als teamleider, collega of adviseur wordt je veel waardevoller en aantrekkelijker, omdat je met unieke en authentieke antwoorden en oplossingen kunt komen!
Wat zeggen anderen

“Ik ben ontzettend blij dat ik bij Mariska terecht ben gekomen. Zij is deskundig, betrokken, veelzijdig en echt. Zij heeft een warme persoonlijkheid en is humorvol. We hebben hard gewerkt en ik ben trots op wat we bereikt hebben! Herstellen van een Burn Out is een pittig proces. Het kost tijd. Ook al is het traject bij Mariska afgelopen, door Mariska’s blog en de aangeboden workshops blijf ik gesteund bij mijn herstel.”  – Sandra van Dijck, Klantmanager Gemeente Haarlemmermeer

“Als je terecht komt in een volkomen onzekere arbeidssituatie, dan vindt er een enorme aanslag plaats op je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Alle “harde” loopbaanadviezen gaan voorbij aan die intense behoefte naar je diepste zijn, het weer thuiskomen bij jezelf, je eigen kern. Deze weg kan Mariska je met haar pure oprechtheid, maar bovenal vanwege haar kracht je niet te willen veranderen, omdat je mag zijn wie je bent, weer aanreiken, zodat je alle eerder zogenaamde “harde” adviezen weer in perspectief kunt plaatsen.”  – Hanneke Engels, Directiesecretaresse ING Group

Garantie

Ik wil dat je tevreden bent  en veel rendement haalt uit de 1-op-1 coaching. Ik ben daar zo van overtuigd, dat ik je garantie geef. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, krijg je je geld weer terug.

Meer waard

Achteraf zeggen veel mensen “dit had ik veel eerder moeten doen”.  Ik voel me nu sterker, weet wat ik waard ben, hoe ik weer de regie kan nemen in mijn leven & loopbaan en ervaar meer rust, omdat ik nu keuzes maak die bij mij passen.

Makkelijk bereikbaar

In mijn praktijk in Ouderkerk a/d Amstel.
Makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
Gratis parkeren.

Investering

Gun jij jezelf exclusieve aandacht van mij? Je kunt kiezen uit 6 of 8 gesprekken.
Wat krijg je?

  • 6  of 8 gesprekken van anderhalf uur eens in de 2-3 weken
  • 2x  tussentijds telefonisch contact met mij als je ergens tegenaan loopt
  • Na 2 maanden na afloop van het traject een skypesessie  als GRATIS extra bonus  “om je op koers te houden” en als “stroomversneller”.

Uiteraard kan je me vooraf informatie toesturen: waar je vastloopt, wat je wil bereiken en hoe jouw werk & leven eruit zou zien als jij het 100% voor het zeggen hebt. Heb je nog niets? Geen probleem: dan gaan we er blanco in, het eindresultaat zal er niet minder om zijn.