Pak de regie

1-op-1 intensieve coaching, omdat het écht anders kan

Soms heb je het gevoel dat je werk echt anders kan of moet. Maar weet je niet precies hoe. Of leg je de lat (te) hoog voor jezelf.  Je bent niet de enige; veel professionals worstelen of ervaren een hoge werkdruk. Ze zijn goed in hun vak en hebben hart voor de zaak, maar lopen steeds tegen patronen aan die prettig en succesvol werken in de weg staan.

Pak de Regie! Het kan écht anders. Stel je eens voor hoe je leven en werk eruit zouden zien als je met veel minder moeite prettig en succesvol kunt functioneren? Tijdens de 1-op-1 coaching gaan we samen aan de slag – alleen jij en ik – jij hebt mijn onverdeelde aandacht. Ik laat je ervaren hoe jij stevig in je eigen kracht staat,  alle energie en creativiteit kunt gebruiken om jezelf naar een hoger niveau te tillen. En welke loopbaankeuzes het beste bij je passen. Samen zorgen we dat je ook écht de stappen neemt die jou meer succes en (werk) plezier geven.

Resultaten die je kunt bereiken

Als je op deze manier de regie pakt en je eigen koers vaart, dan is het resultaat:

  • Meer plezier
  • Meer rust in je hoofd
  •  Meer zelfvertrouwen
  •  Meer tijd
  •  Meer vrijheid

Met als bonus meer magnetische aantrekkingskracht! Omdat je authentiek en krachtig overkomt.

Jouw investering

Heb jij behoefte aan een blijvende verandering? En wil je een grote sprong voorruit zetten! Kies dan voor 1-op-1 Pak de Regie Coaching voor € 750,00 (exclusief €157,50 BTW) .

Wat je krijgt 
  • 5 gesprekken van 75 minuten
  • Sessies vinden meestal eens in de 2-3 weken plaats
Bonus
  • Nazorgsessie via Skype- of telefoon van 1 uur binnen 3 weken. Hiermee kun je na afloop van het traject bij me terecht en je vraag voorleggen, zodat je je ook sterk en geïnspireerd blijft voelen na afloop van het traject
  • Follow-up sessie na 6 weken na afronden van Pak de Regie om terugval in oude patronen te voorkomen en sprongen vooruit te blijven zetten.
Makkelijk bereikbaar

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Ouderkerk aan de Amstel.

Makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
Gratis Parkeren

Meer waard

Achteraf zeggen veel mensen “dit had ik veel eerder moeten doen”.  Ik voel me nu sterker, weet wat ik waard ben, hoe ik weer de regie kan nemen in mijn leven & loopbaan en ervaar meer rust, omdat ik nu keuzes maak die bij mij passen.

Boek vandaag nog je eigen ‘Pak de Regie’  Coaching

Benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn geweest? Lees dan hier hun persoonlijke mening.

Stuur me je gegevens en ik neem contact met je op voor een belafspraak. Je zit nergens aan vast: we kijken of het klikt en of de  ‘Pak de Regie’ Coaching een goede oplossing voor jou is. 

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer

Vragen of opmerkingen?

Je ontvangt zelf ook automatisch een kopie  van het verzonden bericht per  e-mail.