Hoe je 5 minuten per dag geweldig kunt zijn

Ok, je bent niet altijd geweldig. Niemand is dat. Niet iedereen is continue een held, een genie, een ster of een wereld veranderende kunstenaar. Sterker nog, dat is onmogelijk. Maar, je kan wel iedere dag vijf minuten geweldig zijn!

Vijf minuten om iemand een kaart te sturen dat op die dag een positief verschil maakt,vijf minuten om puur en authentiek die presentatie te geven,vijf minuten om iemand een geweldig plezier te doen, vijf minuten om een nieuwe collega welkom te heten, vijf minuten om iets nieuws te leren. Vijf minuten om een oprecht compliment te maken.

In vijf minuten per dag kan je geweldig goed werk doen. Werk wat er echt toe doet. Vijf minuten zijn echt genoeg. Het zijn vijf minuten waarop je het waarop je het allerbeste van jezelf laat zien. Vijf minuten per dag heb je maar nodig om een positief verschil te maken

Waar kan jij vandaag in 5 minuten een positief verschil maken? Hoe laat jij in 5 minuten het allerbeste van jezelf zien? Wat is het effect daarvan en hoe voel jij je dan?

Je reactie op dit artikel is hieronder welkom op mijn blog. Jouw reactie op facebook vind ik trouwens ook heel leuk!

2 Comments

  1. Kan ik vandaag afvinken! Een bus stond klem in onze winkelstraat. Dochtertje even in de auto gezet en ben erheen gegaan, of ik haar kon helpen. Graag! zei ze. Terwijl ik haar langs een vrachtwagen en een grote Audi loodste, verscheen de vrachtwagenchauffeur en begon dingen te roepen als: “JA vrouwtje, het kan best, maar jij moet het nog leren hè? Ja, juffie zet je zonnebril maar even af, misschien lukt het dan!” Heel beleefd en vrolijk riep ik dat dát niet echt hielp, en dat hij misschien beter weer aan het werk kon gaan. Bedremmeld verdween hij naar z’n laadklep. En het juffie kon weer door.

  2. Leontien, mooi om te horen. Leuk dat je dat alvast vandaag af kunt vinken. Dat is een mooi voorbeeld uit de praktijk. Bedankt voor je reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*