Klantervaringen

Klantervaringen

Mariska verstaat de kunst om de dingen die ik zelf nog niet heb kunnen verwoorden, naar boven te halen. Dit geeft mij duidelijkheid over waar ik nu sta in mijn werk en de richting die ik op wil.

Wilma Blom
1e medewerker De Krim Texel

Mariska is een warme, betrokken en enthousiaste loopbaancoach. Zij heeft mij in een aantal maanden geholpen mijn leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen om zo door te groeien naar een functie waarin ik klaar was om leiding te geven aan een team. Op een prettige, ontspannen manier hield Mariska mij een spiegel voor. Ze liet mij mijn eigen unieke leiderschapsstijl ontdekken. Een stijl die het beste bij me past en effectief is. Haar praktische tips bij reflectie op werksituaties maakte dat ik die stijl goed leerde toepassen. De betrokkenheid van Mariska is iets wat ik erg in haar waardeer, ik kan altijd bij haar terecht voor advies.

Leonie Luijendijk
Account Director

In het traject met Mariska heb ik inzicht gekregen in waar mijn kracht ligt en waar ik gelukkig van word. Door te vertrouwen op mijn gevoel en hier naar te handelen kan ik optimaal presteren in mijn werk, maar ook in het dagelijkse leven. Door dit inzicht en de handvatten die zij mij gaf heb ik gewoontes en mijn rol kunnen doorbreken en 10 stappen vooruit kunnen doen. Ik pluk hier nu elke dag de vruchten van.

Kimberly van den Berg
Communications Consultant

Ik was vergeten dat werk ook leuk mag zijn, door teveel werkdruk , gezeur en stress. Dat proces wilde ik keren. Ik heb genoten van het traject. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik luister naar mijn gevoel, overzie de situatie en kom daarna in actie. Weloverwogen op mijn eigen manier, resultaat verzekerd.

Eveline Nelisen
Manager Financiele Informatievoorziening

Ik ben geruime tijd werkzaam als freelance loopbaancoach en heb aan een grote diversiteit aan trajecten en projecten gewerkt. Ik had behoefte om de balans op te maken en richting te bepalen in mijn werk als zelfstandig loopbaancoach. De gesprekken met Mariska heb ik bijzonder plezierig gevonden omdat zij snel tot de kern kwam van mijn verhaal, mij een spiegel voorhield om te ontdekken waar het écht om gaat .Ik kan Mariska van harte aanbevelen vanwege haar positiviteit en professionaliteit!

Ebbe Werre
Loopbaancoach l adviseur l begeleider

Mariska Knauf is een praktische en enthousiaste loopbaancoach die je in korte tijd veel verder helpt. Zij stelt precies de goede vragen en zet je aan tot actie en keuze’s. Dit doet ze op een positieve manier waardoor je energie en vertrouwen krijgt. Dit heeft mij geholpen op mijn huidige carrièrepad.

Hans Koot
Senior Beleidsadviseur

Als je terecht komt in een volkomen onzekere arbeidssituatie, dan vindt er een enorme aanslag plaats op je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Alle “harde” loopbaanadviezen gaan voorbij aan die intense behoefte naar je diepste zijn, het weer thuiskomen bij jezelf, je eigen kern. Deze weg kan Mariska je met haar pure oprechtheid, maar bovenal vanwege haar kracht je niet te willen veranderen, omdat je mag zijn wie je bent, weer aanreiken, zodat je alle eerder zogenaamde “harde” adviezen weer in perspectief kunt plaatsen.

Hanneke Engels
Directiesecretaresse ING Group

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Mariska terecht ben gekomen. Zij is deskundig, betrokken, veelzijdig en echt. Zij heeft een warme persoonlijkheid en is humorvol. We hebben hard gewerkt en ik ben trots op wat we bereikt hebben! Herstellen van een Burn Out is een pittig proces. Het kost tijd. Ook al is het traject bij Mariska afgelopen, door Mariska’s blog en de aangeboden workshops blijf ik gesteund bij mijn herstel.

Sandra van Dijck
Klantmanager Gemeente Haarlemmermeer

Mariska is helder in haar communicatie. Met haar sprankelende manier van interviewen en door scherpe vragen te stellen, weet zij de loopbaankandidaat te begeleiden bij het bepalen van de eigen koers. De schriftelijke weergave van deze gesprekken raakt de kern van de unieke persoonlijkheid van elke kandidaat.

Frieda Gosewher
Teamcoach Veiligheidsregio Kennemerland

Ik stond op een punt in mijn leven dat ik verandering wilde. Had het gevoel dat ik niet verder kwam. Ben er achter gekomen dat ik dicht bij mijn gevoel moet blijven. Mariska heeft mij geholpen om bij mezelf terecht te komen. Warmte, emoties, betrokkenheid, humor, lachen, tranen, gevoel zijn woorden die bij mij op komen als ik aan Mariska denk.

Cees van Rootselaar
Oud Prof Basketballer en Sportcoördinator

Ook interesse? Stuur me een mailtje. Een gesprek kan nooit kwaad.