Over Mariska

Ik zie steeds meer ondernemende professionals die ernaar verlangen te doen waar hun passie ligt. Ze willen ontspannen en met plezier  werken. In de praktijk valt dit lang niet altijd mee. Het gaat om weten wie je bent en wat je te bieden hebt. Mijn coaching is daarvoor een krachtige methode!

Mariska Knauf

Na de HBO-lerarenopleiding, heb ik de Postacademische Opleiding Coaching aan de Hogeschool van Amsterdam succesvol afgerond. Daarna volgde ik  de opleiding Essentiecoaching® met Lenne Gieles. Om me te blijven verdiepen in mijn vak volgde ik diverse trainingen waaronder Transformational Presence Coaching Alan Seale, Kernkwaliteiten Daniel Ofman en nog veel meer.

Expertise

Als intercedent, trainer, loopbaanadviseur en projectleider bij Start People en human development consultant bij Stork HiTecs en als loopbaancoach in mijn eigen onderneming heb ik ruime werkervaring met mensen binnen- en buiten het bedrijfsleven.

Wat anderen zeggen over de sterke punten van Mariska

In de afgelopen 12 jaar heb ik onder andere zelfstandig ondernemers, managers, teamleiders, adviseurs en beleidsmedewerkers in midden – en hoger kader functies gecoacht. Wat ik veelal terug krijg over mijn aanpak en sterke punten lees je hieronder.

  • Helder
  • Oprecht betrokken, Integer
  • Enthousiast
  • Intuïtief
  • Vasthoudend, met gevoel voor humor

Lees meer klantervaringen

Wordt ook weer onweerstaanbaar aantrekkelijk

Het is mijn passie anderen te inspireren om te doen waar ze écht blij van worden. In de praktijk merk ik dat mensen graag werken met professionals die in hun kracht staan en plezier hebben in wat ze het allerliefste doen. Om alles uit hun leven te halen. Met als extra bonus dat je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt.  In je werk en privé.

Zet vandaag de eerste stap.

Neem gerust contact met me op