Op koers

Snel op koers in slechts 1 sessie! Durf  krachtige keuzes te maken
  • Is het tijd voor een nieuwe koers in je leven?
  • Verlang je naar meer rust en minder stress  in je werk?
  • Wil je persoonlijk en succesvol verder groeien?

Fijn, want dat zit je hier goed.

Laten we de balans opmaken

Soms is het tijd om opnieuw de balans op te maken.  Om op te bloeien en meer vrijheid te ervaren.Om nog scherper te koersen op je sterke punten, eigen kracht en meer (werk)plezier.  Zodat je het gevoel hebt dat je écht leeft en de kern raakt van wie je bent en wat je bieden hebt.

De regie weer in eigen hand

Waar jij misschien al weken mee worstelt, krijgen wij  helder in één gesprek. In mijn werk als personal coach & loopbaancoach heb ik inmiddels  meer dan honderd mensen laten ervaren wat hun unieke talent  is, waar hun hart ligt en welke keuzes daarbij passen. Elke keer wanneer  je dit opnieuw ontdekt en de regie meer in eigen hand neemt komt rust, plezier  en enthousiasme terug. Met als bonus een magnetische aantrekkingskracht op anderen, omdat je authentiek en krachtig overkomt.

Kort en krachtig

In een korte en krachtige sessie laat ik je ervaren waar je talent ligt, wat je belemmert om meer rust en minder stress te ervaren, hoe je volledig tot je recht komen en werkt vanuit je eigen kracht en hoe je de beste transformatie in je leven bereikt.

Makkelijk bereikbaar

De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Ouderkerk aan de Amstel.
Gratis Parkeren
Makkelijk bereikbaar

Veel van mijn klanten geven terug dat alleen al het eerste gesprek ze verder op weg heeft geholpen.

Kan ik je ook daarna helpen?

Na deze op koers sessie kun je kiezen voor een  follow-up in de vorm van “pak de regie coaching”, net wat jij prettig vindt. Die extra ondersteuning is optioneel. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je iets probeer op te dringen. Daar hou ik niet van.  Ik werk open, direct en met wat zich spontaan aandient in ons contact. Als jij daar ook zo ingaat, dan kan je samen met mij mooie stappen zetten.

Benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn geweest? Lees hier hun persoonlijke mening.

Boek vandaag nog je eigen Op Koers Sessie

Van de ‘op koers sessie’ doe ik er slechts een paar per maand en ik zit grotendeels al vol. Mail me als je belangstelling hebt. Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen.

htps://www.mariskaknauf.nl/wp-admin/admin.php?page=wpcf7&post=6349&action=edit

Ik mail je uiterlijk  binnen twee dagen om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt automatisch een kopie van je bericht.