Op koers

Snel op koers in slechts 1 sessie!
 • Is het tijd voor een nieuwe koers in je leven?
 • Heb je het gevoel dat er meer in je zit, dat er net niet uitkomt?
 • Verlang je naar meer rust en minder stress  in je werk?
Laten we de balans opmaken

Soms is het tijd om opnieuw de balans op te maken.  Om nog scherper te koersen op je sterke punten, eigen kracht en meer (werk)plezier.  Om weer op te bloeien en meer vrijheid te ervaren. Zodat je het gevoel hebt dat je écht leeft en de kern raakt van wie je bent en wat je bieden hebt.

De regie weer in eigen hand

Waar jij misschien al weken mee worstelt, krijgen wij  helder in één gesprek. In mijn werk als talentexpert & loopbaancoach heb ik inmiddels  meer dan honderd mensen laten ervaren wat hun unieke talent  is, waar hun hart ligt en welke keuzes daarbij passen. Elke keer wanneer  je dit opnieuw ontdekt en de regie in eigen hand neemt komt rust, plezier  en enthousiasme terug. Met als bonus een magnetische aantrekkingskracht op anderen, omdat je authentiek en krachtig overkomt.

Een enkel gesprek voor een fris inzicht in een specifieke probleemsituatie. Wanneer het jou uitkomt om net even dat ene dingetje te bespreken waarvan je voelt dat het je in de weg zit.

De Op Koers Sessie kan een eerste stap zijn naar een oplossing die wel werkt
 • Naar werk waar je plezier in hebt
 • Naar werk waar je energie van krijgt
 • En naar  die innerlijke rust en het blije gevoel dat je op de juiste koers zit

De op koers sessie is een telefoongesprek / skypegesprek van 60-75 minuten, waarin we inzoomen op jouw vraag. Wil je liever persoonlijk langskomen in mijn praktijk, dan kan dat ook.

Makkelijk bereikbaar

Praktijk in Ouderkerk aan de Amstel.
Gratis Parkeren
Makkelijk bereikbaar

Wat is je investering?

De Op Koers Sessie kost 99 euro, exclusief BTW.
Betaald je werkgever, dan geldt een ander tarief.

Veel van mijn klanten geven terug dat alleen al het eerste gesprek ze verder op weg heeft geholpen.

Kan ik je ook daarna helpen?

Na deze op koers sessie kun je kiezen voor een  follow-up in de vorm van “pak de regie coaching”, net wat jij prettig vindt. Die extra ondersteuning is optioneel. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je iets probeer op te dringen. Daar hou ik niet van.  Ik werk open, direct en met wat zich spontaan aandient in ons contact. Als jij daar ook zo ingaat, dan kan je samen met mij mooie stappen zetten.

Benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn geweest? Lees hier hun persoonlijke mening.

Boek vandaag nog je eigen Op Koers Sessie

Meer weten? Na de Op Koers Sessie heb je helderheid over je eerste stap hoe je weer met  met plezier kunt werken, vanuit je eigen kracht.

  Wat is je vraag?

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  reCAPTCHA

  Ik mail je binnen twee dagen om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt automatisch een kopie van je bericht.