Klanten

Regelmatig word ik  gevraagd om medewerkers te begeleiden om prettig en succesvol te functioneren. Hieronder een kleine greep uit m’n opdrachtgevers en wat ik voor ze doe.

De Krim Texel
Mede initiatiefnemer van een uniek Persoonlijk Leer- en Ontwikkel Traject (PLOT©). Doel is om medewerkers van De Krim duurzaam en vitaal inzetbaar te houden en hun talenten verder te ontwikkelen. In samenwerking met een klein team (psycholoog en fysiotherapeut) is een online survey ontwikkeld , gericht op de  kernwaarden van de organisatie  en een vitaliteitsmeting uitgewerkt (cognitief en fysiek). Het resultaat wordt in een persoonlijk plan van aanpak verwerkt en bevat een trajectadvisering voor de komende twee-tot drie jaar om medewerkers duurzaam te behouden voor de organisatie.

VandenBusken branding & dialogue marketing
Persoonlijke coaching voor persoonlijke groei & ontwikkeling;  communiceren vanuit kracht en werken op een manier waarbij creativiteit, plezier en voldoening samenkomen.

Veiligheidsregio Brandweer Kennemerland
Diepte-interviews met districtscommandanten, postcommandanten, afdelingshoofden en teamleiders; wat is je missie als leider, wat maakt jou uniek, waar ligt je natuurlijke talent en sterke punten? Resultaat: geen kant- en klare ingekochte leiderschapstraining. Maar precies ontwikkelen wat écht nodig is.

Hogeschool van Utrecht
Loopbaanadvies en persoonlijke coaching “hoe organiseer je je werk, zodat je met minder stress kunt werken en weer plezier hebt in wat je doet”.

Gemeente Haarlemmermeer
1-op-1 coachtrajecten om krachtig en effectief om te gaan met steeds terugkerende frustraties op het werk, zodat werken weer leuk wordt.

Gemeente Haarlem
Advies en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, stoppen met malen in je hoofd, meer overzicht, rust en controle op je werk.

Ook Interesse? Stuur me een mailtje. Een gesprek kan nooit kwaad.
Je kunt me inschakelen voor een coachtraject van een aantal sessies, maar ook structureel, bijvoorbeeld met een dag  PLOT©-gesprekken in de maand bij jou op kantoor. Dat doen steeds meer mensen en het bevalt wederzijds erg goed.