Pak de regie

Doorbreek de Vicieuze Cirkel
 1-op-1 intensieve coaching, omdat het écht anders kan

Soms heb je het gevoel dat je werk echt anders kan.Maar weet je niet precies hoe. Of leg je de lat (te) hoog voor jezelf.  Je bent niet de enige; veel professionals worstelen of ervaren een hoge werkdruk. Ze zijn goed in hun vak en hebben hart voor de zaak, maar lopen steeds tegen patronen aan die prettig en succesvol werken in de weg staan.

Pak de Regie! Het kan écht anders.
Stel je eens voor hoe je leven en werk eruit zouden zien als je met minder moeite prettig en succesvol kunt functioneren? Tijdens de 1-op-1 coaching gaan we samen aan de slag – alleen jij en ik – jij hebt mijn onverdeelde aandacht. Ik laat je ervaren hoe jij in je eigen kracht staat en het beste uit jezelf haalt – en daarmee prettig en succesvol functioneert en meer geniet op alle vlakken van je leven.  Samen zorgen we dat je ook écht de stappen neemt die jou meer (werk) plezier geven.

Resultaten die je kunt bereiken

Als je op deze manier de regie pakt en je eigen koers vaart, dan is het resultaat:

  • Meer plezier in je werk
  • Meer rust in je hoofd
  • Ontspannen en met zelfvertrouwen je eigen koers varen
  • Keuzes maken die goed voelen
  • Meer vrijheid ervaren

Met als bonus meer magnetische aantrekkingskracht! Omdat je authentiek en krachtig overkomt.

Jouw investering

Heb jij behoefte aan een blijvende verandering? En wil je een grote sprong voorruit zetten! Kies dan voor 1-op-1 Pak de Regie Coaching voor € 750,00 (exclusief btw) .

Wat je krijgt 
  • 5 gesprekken van 75 minuten
  • Sessies vinden meestal eens in de 2-3 weken plaats
Bonus
  • Nazorgsessie via Skype- of telefoon na afloop van het traject om je op koers te houden
  • We doen de nazorgsessie wanneer jij daar klaar voor bent. Duurt dat even? Geen probleem. Je kunt altijd bij me terecht wanneer dat nodig is.
Makkelijk bereikbaar

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Ouderkerk aan de Amstel.
Makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
Gratis Parkeren

Meer waard

Achteraf zeggen veel mensen “dit had ik veel eerder moeten doen”.  Ik voel me nu sterker, weet wat ik waard ben, hoe ik weer de regie kan nemen in mijn leven & loopbaan en ervaar meer rust, omdat ik nu keuzes maak die bij mij passen.

Boek vandaag nog je eigen ‘Pak de Regie’  Coaching
Benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn geweest? Lees dan hier hun persoonlijke ervaring.

Meer weten? Mail me

Dan maken we daarna even telefonisch kennis.  Als de  ‘Pak de Regie’ Coaching niet de beste oplossing voor je is, dan vertel ik het ook.

Ik mail je binnen twee dagen om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie  van je verzonden bericht.